Het uitbreken van het Coronavirus raakt ons allemaal en uiteraard heeft dat ook impact voor de bereikbaarheid en dienstverlening van ons team.

Wij nemen hierin onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om te letten op de gezondheid van onze medewerkers, maar ook die van u als relatie van Interesting Vastgoed.

Door een aantal maatregelen te nemen hopen wij een bijdrage te leveren om het Coronavirus zo snel als mogelijk in te dammen. Om hopelijk na deze 3 weken weer in ons oude ritme te komen en vooral in goede gezondheid voor iedereen.

Uiteraard willen en zullen wij u wel van dienst blijven, hetzij met een paar aanpassingen.

De maatregel moet er onder andere toe bijdragen dat we voor minimaal de aankomende drie weken persoonlijk contact tot een minimum beperken.

Afspraken, vergaderingen en bezichtigingen e.d. worden tot 6 april a.s. niet ingepland.

Vergaderingen kunnen middels Skype of een Conference call worden opgezet, zodat e.e.a. wel door kan gaan.

Indien hier behoefte aan is, laat het ons weten, dan zorgen we dat dit wordt opgezet en ingepland.

Met ingang van vandaag starten wij met volgende maatregelen:

  • Deze gehele week (maandag 16 maart t/m vrijdag 20 maart)  werkt ons team vanuit huis;
  • Vanaf maandag de 23e zijn wij met een minimale bezetting (2 personen) op kantoor aanwezig, overige collega’s werken vanuit thuis, uitgerust met alle benodigde communicatie middelen
  • Wij blijven gewoon bereikbaar,

Wij hopen op uw begrip in dezen en we vragen aan iedereen om zoveel als mogelijk thuis te werken en zo min mogelijk sociale contacten op te zoeken. Neem uw eigen maatregelen en zorg ervoor dat u fit en gezond blijft!

Bij vragen, schroom niet om contact met ons op te nemen.

Namens Interesting Vastgoed,     Delphy de Koning