Broeinest Café Eindhoven by Claire Culinair

 

Even voorstellen…

Wij zijn Mariëlle en Thijs van Kookstudio Claire Culinair. Het horeca vak zit in ons DNA. Wij koken al jaren samen met onze gasten heerlijke menu’s in een unieke en informele sfeer. Wij bieden álle benodigde ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring voor vriendengroepen, collega’s of families. Onze kookstudio is een begrip in Eindhoven en bestaat dit jaar 20 jaar en actief op verschillende locaties, 7 dagen per week.

Sinds kort zijn wij de gelukkige uitbaters van het Broeinest Café in Eindhoven. Er is een goede match ontstaan tussen ons team én de medewerkers van Baars & Bloemhoff, en uiteraard het Broeinest. Op het gebied van gastvrij- en toegankelijkheid passen we goed bij elkaar! Met deze nieuwe ontwikkeling is onze wens uitgekomen om onze culinaire activiteiten uit te breiden met catering en een ontbijt/lunchroom.

Graag verwelkomen wij u in ‘ons’ Broeinest café, bij ons staat de deur áltijd open! Of natuurlijk met jullie team op onze kookstudio, waar je dan wel zélf aan het werk wordt gezet!

Bekijk onze website voor meer informatie: www.claireculinair.nl

Tot ziens!

Thijs & Mariëlle